Aandrijvingen

Woningbouw

De door ons geleverder Hörmann aandrijvingen zijn speciaal ontwikkeld voor de Hörmann garagedeuren.

De meest gangbare aandrijvingen zijn de promatic en de supramatic E. Deze aandrijvingen zorgen er onder andere voor dat de deur heel rustig sluit en opent.

De promatic is een eenvoudige aandrijving. De motor is standaard voorzien van een lamp, die gaat branden zodra u de deur bediend. Na verloop van tijd gaat de lamp van zelf weer uit.

De supramatic E is een aandrijving met veel extra’s. Zo opent hij de garagedeur 50% sneller dan de promatic en kunnen verschillende onderdelen op uw eigen manier worden afgesteld. Zoals de tijdsduur van het branden van de lamp, en het veranderen van de krachtbegrenzing.

De motoren worden standaard geleverd met een handzender.

Naast de hierboven genoemde motoren beschikken we ook nog over motoren die geschikt zijn voor paneeldeuren met een groter oppervlak.


 

Industrie

De meeste industriedeuren worden voorzien van een aandrijving. Dat is niet alleen makkelijk in de bediening van de deur, het is ook het behoudt van een deur. Dankzij de elektrische bediening gaat een insdustriedeur altijd op hetzelfde tempo naar boven en beneden.

De Aandrijvingen van onze Industriedeuren zijn standaard voorzien van onderloopbeveiliging. Door de vele instelmogelijkheden die de besturingskast biedt, is de motor zo af te stellen dat iedere deur vlekkeloos loopt.

Uiteraard kunnen op alle aandrijvingen verschillende bedieningspanelen worden toegepast, zoals codeschakelaars, vingerscan, etc.

294