Rolluiken

Als u voor rolluiken van Ehordo kiest, kiest u voor absolute kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Om dat te kunnen realiseren, assembleren wij de rolluiken zelf, met de beste materialen. De materialen van onze leverancier, Heroal, zijn een toonbeeld van Duitse degelijkheid.

Onze rolluiken bestaan uit aluminium lamellen, met inwendig isolatie matriaal. De kappen zijn van gerolvormd aluminium, èn zijn in 8 standaard kleuren verkrijg-baar.
Enkele kenmerken van onze rolluiken zijn:
 
Hoogwaardige isolatie
Geluidswerend
Inbraakwerend
Totaal verduisterend
Ventilatie/lichtsleuven
Op maat gemaak
Rolluikkast leverbaar in elke gewenste                    
-   RAL kleur naar keuze
 
Rolluik Afgeschuind

Afgeschuinde rolluiken zijn al jaren op de markt en ook al jaren een succes. De strakke vormgeving van deze rolluiken past bij elk huis.

Bij de afgechuinde rolluiken is de voorkap voor een deel 45 graden afgeschuind. De rolluiken worden standaard geleverd met geïsoleerde lamellen. Deze lamellen zijn in zo’n 16 verschillende kleuren leverbaar, waarvan 8 als standaard kleur.
Omdat wij een goed product aan u willen verkopen, assembleren wij onze rolluiken met de beste onderdelen.
Afgeschuinde Rolluiken zijn leverbaar met veel verschillende bedieningsmogelijk-heden. Handbediend, d.m.v. band is een goede manier om een rolluik te bedienen. Beter nog is een bediening d.m.v onze simu of somfy motoren, ook leverbaar op afstandbediening. Het gebruik van een motor betekend het behoud van uw product, omdat het rolluik zo altijd met dezelfde snelheid op- en afrolt.
Rolluiken-Rolluik_Afgeschuind
Rolluik Rond

Ronde rolluiken zijn later op de markt gekomen dan het afgeschuinde rolluik. Het product geniet minder bekendheid dan het klassieke afgeschuinde model.

De vraag naar ronde rolluiken is nog niet zo groot. Dit heeft ongetwijfeld te maken met de vormgeving. Een afgechuind rolluik heeft wat strakkere vormen en past daarom bij bijna elk huis.
Bij huizen met veel ronde vormen is een rond rolluik bijpassend product. Ook in combinatie met markiezen, die ook een ronde vormgeving hebben, past een rond rolluik goed.
Ronde rolluiken zijn leverbaar met veel verschillende bedieningsmogelijkheden. Handbediend, d.m.v. band is een goede manier om een rolluik te bedienen. Beter nog is een bediening d.m.v onze simu of somfy motoren, ook leverbaar op afstandbediening. Het gebruik van een motor betekend het behoud van uw product, omdat het rolluik zo altijd met dezelfde snelheid op- en afrolt
Rolluiken-Rolluik_Rond
Dakraamrolluiken

Het dakraamrolluik is een heel speciaal product. Wij assembleren dit niet zelf. De dakraamrolluiken worden geleverd door Velux.

Dakramen van Velux vindt je in bijna elk huis. Bij elk dakraam is een rolluik verkrijgbaar.
Deze rolluiken zijn er met verschillende bedieningsmogelijkheden. Handbediend, elektrisch bediend (evt. op afstandbed.) en doormiddel van zonnecellen.
Aangezien de montage voor handbediende veluxrolluiken erg ingewikkeld is, kunt u beter kiezen voor een elektrische variant. De prijs voor de montage van een elektrisch rolluik ligt namelijk lager
Rol/Staldeuren

Ehordo heeft een jarenlange ervaring op het gebied van het leveren van producten voor de agrarische sector. Het meest voorkomende product wat wij aan de agrarische sector leveren is de rol/staldeur. Deze deuren zijn in de meeste gevallen voorzien van een veerrol, waardoor de deur met de hand op elke stand kan worden gezet. Daarnaast is de deur in de meeste gevallen opgebouwd uit transparante PVC lamellen en zorgt zodoende voor een flinke hoeveelheid daglicht in de stal.

Naast de standaard staldeuren is Ehordo ook leverancier van grote roldeuren, ide dankzij hun opbouw uit alumium componenten, uitstekend dienst kunnen doen in stallen.

Rolluiken-Rol/Staldeuren
Windbreekgaas

Het nut van windbreekgaas hoeft niet meer bewezen te worden. Het is duidelijk dat windbreekgaas zorgt voor een toevoer van frisse lucht van buiten, zonder dat er in de stal teveel trek onstaat. Ehordo heeft in eigen beheer een winbreekgaassysteem ontwikkeld. Dit systeem heeft nagenoeg dezelfde werking als een staldeur. Het principe is gebaseerd op een veerrol syteem, wat zorgt voor een constante spanning op het doek. Wilt u meer weten over de toepasbaarheid van ons windbreekgaassysteem, neem dan gerust contact met ons op.

 

Powered by 2G & Muntz