Zonwering

Zonlicht zijn belangrijke elementen in ons leven. Leven zonder zonlicht is voo de meeste mensen ondenkbaar. Een 'nadeel' van zonlicht kan echter zijn dat het 'teveel' warmte met zich meebrengt. Op zulke momenten gaat u de schaduw waarderen.

Schaduw kun je creeën met zonwering. Dat kan een screen zijn of een uitvalscherm, een markies of een terrasscherm. De keuze aan zonweringsproducten bij ons is groot.

Bekijk op onze website alvast wat we u aan zonwering te bieden hebben en bezoek onze showroom. Met meer dan 12,5 jaar ervaring weten wij wat u nodig hebt!

 

 
Screens

De screen is de goedkoopste oplossing voor uw ramen. Maar ook een heel praktische oplossing. Wanneer u buiten geen ruimte hebt voor een uitvalscherm is een screen vaak de juiste oplossing. Het doek van een screen gaat vlak voor uw raam langs. Het vraagt dus weinig ruimte.

Veel mensen houden van licht in huis. Ook dan is een screen een goede oplossing. Ondanks dat er een doek voor uw ramen zit, komt er het nodige licht binnen. Ook kunt u gewoon naar buiten kijken, dankzij de samenstelling van het doek. Ondanks deze eigenschappen houdt een screendoek 85% van de warmte buiten.

Screens zijn in verschillende modellen verkrijgbaar.

Zonwering-Screens
Uitvalschermen

Het uitvalscherm is een type zonwering wat al jaren op de markt is. Het heeft ehter wel een ontwikkeling doorgemaakt.

Ehordo levert haar terrasschermen altijd met windvaste of zelfs stormvaste armen. Dit voorkomt voor een groot deel het klapperen van uw doek. Om zonweringsdoek zo goed mogelijk te beschermen tegen weersinvloeden, leveren wij in principe altijd een cassettescherm. Tenzij u anders wenst.

De door ons geleverde cassetteschermen zijn voor het grootste deel gemaakt van geëxtrudeerd aluminium. Daarnaast hebben ze een prachtige vormgeving. De scermen zijn op verschillende manieren te bedienen. Meest gebruikelijk zijn de bediening d.m.v. oogwindwerk of met behulp van motor.

Zonwering-Uitvalschermen
Markiezen

Markiezen zijn een klassiek type zonwering. Ze kunnnen uw woning net dat extra geven wat het nodig heeft. Markiezen komen veelvuldig voor aan klassiek getinte huizen, maar ook aan modernere woningen kan een markies iets extra's toevoegen.

De assemblage van markiezen hebben wij in eigen beheer. Ook de houten kast, die in de meeste gevallen om een markies wordt geplaatst, wordt door ons in eigen beheer vervaardigt. Het hout dat we daar voor gebruiken is het uiterst duurzame 'Red Cedar'. De houten markieskast wordt door ons standaard geleverd in de door u gewenste kleur.

Het frame van de markies is van aluminium, wat in verschillnde standaardkleuren verkrijgbaar is. Aluminium is een duurzaam product en is meer slijtvast dan hout. Omdat het frame door het op en neer gaan veel wordt beslast hebben we voor een alumium uitvoering gekozen.

Om uw markies compleet te maken hebben wij meerder collectie's van zonweringsdoeken. Ongetwijfeld zal ook 'uw' doek daar tussen hangen.

 

Zonwering-Markiezen
Serrezonwering

Serre's vormen een steeds belangrijker deel in het buitenleven. Dankzij de enorme hoevellheid licht die 'binnenstroomt', geeft een serre het gevoel van ruimte en vrijheid.

Veel licht betekend echter ook veel warmte. Ehordo beschikt meerdere toepassingen om de warmte uit uw serre te weren. Daarbij is voor praktisch elke 'serrevorm' wel een oplossing voor handen.

Informeer bij ons voor de vele mogelijkheden op dit gebied! Wij helpen u graag verder.

Zonwering-Serrezonwering
Dakraamzonwering

Dakraamzonwering is een product van Velux. Het is speciaal voor Veluxdakramen ontwikkeld. Deze zonwering is heel eenvoudig aan het dakraam te monteren. ‘s Winters doet u de zonwerig omhoog en zomers doet u het naar beneden door het onderaan het raam vast te klikken.

 
De Velux dakraamzonwering laat veel licht door. Dat is ook wel belangrijk omdat licht belangrijk is voor de leefbaarheid in huis. Zeker als u een groot gedeelte van de dag thuis bent is voldoende licht erg belangrijk. Door de grote hoeveelheid licht die het doorlaat, kunt u uw zonwering heel goed de hele zomer voor uw dakraam laten zitten. Uw dakraam is dan ook nog gewoon te bedienen. 
Zonwering-Dakraamzonwering
 

Powered by 2G & Muntz