Horren

U kent dat gevoel wel, 's nachts je bed uit om die akelige mug op te zoeken die je steeds weer lastig valt in je slaap. Met de horren van Ehordo is dat verleden tijd.

Ons aanbod aan horren is heel divers. U kunt kiezen voor de eenvoudige vaste hor, voor de draaikiep hor of de rolhor. Elk product heeft weer andere toepassings-mogelijkheden.

Naast horren die worden toegepast voor ramen, beschikken we ook over een uitgebreid assortiment aan hordeuren.
Deze zijn in verschillende varianten verkrijgbaar. De bekendste hordeur is inmiddels de Plissëhordeur. Deze deur past
nagenoeg overal en heeft veel voordelen ten opzichte van andere hordeuren.
 
 
Vaste horren

Als u op zoek bent naar een goedkope oplossing voor het weren van insecten, dan moet u onze zelfgemaakte vaste horren hebben. Het frame van deze horren bestaat uit aluminium, de hoeken zijn van kunststof. Beide producten hebben een lange levensduur. In het frame wordt een sterk soort gaas gerolt. Zo is uw hor compleet.

Vaste horren worden veelvuldig gebruikt bij klapramen en openslaande ramen. Het hor is makkelijk te plaatsen d.m.v. wervels, die u voor het profiel kunt draaien. Mocht het gaas van uw hor kapot gaan, dan is dat heel makkelijk te vervangen. De spullen daarvoor hebben wij aan onze werkplaats liggen. Wij maken uw hor zodoende klaar terwijl u wacht.
Horren-Vaste_horren
Draai-kiep horren

De meeste huizen die nieuw worden gebouwd zijn voorzien van draai-kiep ramen. Voor deze ramen hebben wij een speciale vaste hor.

De profielen van deze horren zijn  van aluminium. De hoeken zijn in verstek gezaagd zodat de afwerking optimaal is.
De draai-kiephor past in praktisch elk draai-kiepraam. Het hor wordt in het kozijn geklikt. Uw ramen kunnen gewoon dicht en uiteraard ook op de draai en kiep stand. Het hor kunt u het hele seizoen laten zitten.
De horren zijn er met verschillende bevestigingsmogelijkheden. Elke soort bevestiging hoort bij een bepaald type draai-kiep raam.
Horren-Draai-kiep_horren
Rolhorren

Als u kiest voor optimaal gemak, dan kiest u voor de rolhor. Ideaal.

De cassette en de profielen van onze rolhorren bestaan hoofzakelijk uit alu-minium.
We hebben meerdere rolhorren in ons assortiment. De rolhor Ehordo wordt door ons zelf geassembleerd.
We zijn echter ook dealer van Hamstra. Dit is een toonaangevend bedrijf op het gebied van horren. Wat de Hamstra raamhorren betreft kunnen wij u de Rolhor Super aanbevelen.
Onze rolhorren passen in bijna elke situatie. Elke rolhor wordt op maat gemaakt. 
Horren-Rolhorren
Hordeuren

Een hordeur is een product wat vaak veelvuldig gebruikt wordt. Daarom is het belangrijk dat u een kwaliteitsproduct koopt

Die kwaliteitsproducten vindt u bij ons. Wij assembleren in onze werkplaats vaste hordeuren en klaphordeuren. Deze deuren bestaan voor het grootste deel uit aluminium en hebben een robuuste uitvoering. Zo is de kans klein dat ze bij u met de deur in huis vallen.
Mocht u wat anders wllen dan kunt u ook kiezen voor de rolhordeuren van Hamstra. Een nog betere variant is de  plisséhordeur. De plisséhordeur is al jaren de meest verkochte hordeur in ons assortiment.  
Horren-Hordeuren
  

Powered by 2G & Muntz