Terrasschermen

Ehordo is een specialist op het gebied van terrasschermen. De meest door ons verkochte terrasschermen zijn van het Duitse topmerk Weinor. Weinor is dé specialist op het gebied van terrasschermen en serrezonwering.

Naast de terrasschermen van Weinor, assembleren wij ook schermen in eigen beheer. In de meeste gevallen gaat het daarbij om cassetteschermen. Cassetteschermen zijn volledig gesloten. Het doek is daardoor goed opgeborgen en staat zo niet bloot aan weersinvloeden.

Al met al beschikken we over een ruim aanbod van terrasschermen.

 
Weinor Terrasschermen

Wanneer u kiest voor een Weinorscherm, kiest u voor een absoluut topproduct zonder compromissen.

Weinor verstaat de kunst om absolute topkwaliteit te combineren met een prachtige vormgeving. Alleen dat maakt de producten van weinor al de moeite waard.
We zetten wat kwaliteiten van weinor op een rijtje:
-  Alle producten standaard leverbaar in 47 RAL kleuren
-  Smeedijzeren armdelen
-  Knikarmen voorzien van kettingen, TϋV getest.
-  Dwangmatige sluiting
-  Enkele modellen leverbaar met verlichting.
-  Leverbaar met Terrasverwarming.
 
Terrasschermen-Weinor_Terrasschermen
Eigen Terrasschermen

Onze eigen terrasschermen worden al jaren door ons, met de meeste zorg geassembleerd. Door deze jarenlange ervaring zijn wij in staat een zeer solide product af te leveren.

Natuurlijk is niet alleen onze ervaring daarin belangrijk. Ook de aanlevering van de producten speelt een belangrijke rol.
Er zijn verschillende soorten schermen die wij in productie hebben. De meeste daarvan zijn Cassettescermen.
De meeste van de schermen die wij zelf assembleren zijn leverbaar in drie standaard kleuren. De keuze aan doeken is  erg groot. We hebben meerdere collecties in huis, om ervoor te zorgen dat u de juiste keuze kunt maken.
Terrasschermen-Eigen_Terrasschermen
 

Powered by 2G & Muntz