Raamdecoratie

Als u uw huis echt af wilt hebben, dan kunt u haast niet zonder raamdecoratie. Raamdecoratie is het verzamelwoord voor alle producten die u binnen voor uw raam kunt hangen.

Raamdecoratie in het algemeen is een ideaal product om de lichtinval in uw huis te beperken of te sturen. Het woord zegt echter al dat deze raamproducten niet alleen dienen om het licht te sturen, maar ook als verfraaing van uw interieur.
Omdat geen interieur hetzelfde is, hebben wij een heel breed programma aan raamdecoratie. Onze collecties van verschillende dealers zijn niet alleen heel divers, maar voldoen ook aan de hoogst gestelde eisen.
Kijk snel verder bij de verschillende producten.
 
Rolgordijnen

Een rolgordijn heeft vaak meerder functies. Het kan dienen als decoratie en soms ook als zonwering.

Onze ervaring is dat een rolgordijn in de meeste gevallen als decoratie dient. Daarom hebben wij meerdere rolgordijn collecties in huis. Ieder collectie heeft haar eigen stijl
Onze stalenboeken van Luxaflex, Sunway en Werner-Hanssen geven u een goed beeld van alles wat op het gebied van rolgordijnen te koop is.
Dankzij de uitgebreidde keuze mogelijk-heden, kunnen wij in principe elke klant op zijn/haar wensen bedienen.
De meest voorkomende bediening bij rolgordijnen is de kettingbediening. D.m.v. de ketting kunt u het rolgordijn in elke gewenste stand zetten.
Bent op zoek naar een rolgordijn met een mooie bies? Ook daarin hebben we veel mogelijkheden. 
Raamdecoratie-Rolgordijnen
Vouwgordijnen

Het vouwgordijn is een product wat extra sfeer geeft aan uw interieur.  Vouwgor-dijnen zijn bij uitstek geschikt om te dienen als  alternatief voor de vroegere vitrage.

Belangrijk is dat u uw vouwgordijn geheel naar eigen keuze kunt samenstellen. Dat houdt onder andere in dat u zelf uw stof kiest, maar ook de manier hoe het vouwgordijn wordt opgetrokken.
Zo kunt u uw vouwgordijn krijgen met baleinen aan de voor of achterzijde, met tunnelstoffen of met ronde of platte baleinen.
Daarnaast bepaalt uzelf de manier waarop u het vouwgordijn wilt kunnen bedienen. 
Naast deze gemakken, hebben vouw-gordijnen nog een groot voordeel. Bepaalde stoffen zijn namelijk geschikt om uit gewassen te worden. Ideaal natuurlijk, zeker als het een wat lichtere stof betreft.
Om ervoor te zorgen dat een vouwgordijn űw vouwgordijn wordt, hebben we meerdere vouwgordijn collecties in huis. Daar zit uw keuze vast tussen.
Raamdecoratie-Vouwgordijnen
Horizontale Jalloezieën

Aluminum lamellen zijn in tegenstelling tot houten lamellen goed geschikt voor vochtige ruimtes. Ze komen vaak voor in badkamers. Ze hebben verder nog als voordeel dat ze zo te kantelen zijn, dat u wel licht binnen krijgt, maar niet van buiten ‘begluurt’ kunt worden. 

De jaloezieën die van een hoogwaardig alumium gemaakt zijn, zijn verkrijgbaar in meer dan 100 dessins.
Daarnaast zijn ze leverbaar in verschillende lamelbreedtes. De meeste lamellen zijn verkrijgbaar in een breedte van 16mm en 25 mm.  Sommige lamellen zijn verkrijgbaar in 35 mm en soms zelfs 50 mm breed.
Naast veel verschillende kleurendessins, bevat onze collectie ook houtdessins. Dit zijn aluminum lamellen met een hout-structuur en houtkleur.
Verticale jalloezieën

Verticale jaloezieën, ook wel verticale lamellen genoemd, worden veel toegepast in kantoren.

Maar niet alleen in kantoren, de lamellen zijn ook goed geschikt voor keukens en badkamers, of te wel, vochtige ruimtes. Zeker als u kiest voor een aluminium of kunststof uitvoering.
We zetten wat voordelen van onze verticale jaloezieën voor u op een rijtje:
 
Makkelijk afneembaar
Eenvoudig ‘weg te schuiven’ voor het raam
-  Op elke gewenste stand te zetten.
-  Keuze uit kunsstof, aluminium en stof.
-  Meerdere collecties
-  Goed geschikt om het zonlicht te ‘bre-ken’, maar toch licht binnen te krijgen.
Zowel in de kunststof, aluminium en stof uitvoeringen, hebben we een ruime keus in kleuren en dessins.
Plissé/Duette

Onze plissé collectie bestaat uit fijne geplisseerde stoffen. Deze stoffen zorgen voor een prachtig lichteffect. De combinatie van deze stof met licht, geeft uw iterieur een rustige toonzetting.

Naast plissé’s leveren wij ook duette shades. Dit is als het ware een dubbele uitvoering van de plissé. Het heeft een honinggraatvormige structuur.
Duette shades zijn leverbaar in Full-tone (één kleur) en Duo-tone (twee kleuren). Met Duo-tone kunt u de binnenzijde van uw duette shade een andere kleur geven dan de buitenzijde.
Zowel Plissé als duette shades zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen.  Hieronder volgen enkele mogelijkheden:
 
Sluiting van onder naar boven
-  Sluiting van boven naar onder
-  Combi uitvoering, dichte stof en doorzichtige stof (zie foto’s)
-  Toepassingen voor verschillende soorten ramen, bijv ronde ramen.
Raamdecoratie-Plissé/Duette
Houten jalloezieën

Wanneer u kiest voor houten jaloezieën als raamdecoratie, kiest u voor een klasseproduct. Onze houten jaloezieën worden gemaakt van de beste hout-soorten.

Onze houtcollecties bestaan uit verschil-lende goede houtkwaliteiten. Niet alleen de houtsoort is belangrijk, ook de bewerking en afwerking van het hout. Daarom zijn er veel verschillende kleuren mogelijk.
Naast de keuze uit verchillende houtsoorten en kleuren, kan er gekozen worden voor verschillende lamelbreedtes, . Meest gangbaar is een lamelbreedte van 35 mm, maar ook 50 of zelfs 70 mm behoort tot de mogelijkheden. 
De afwerking van onze houten jalloezieën is mooi. Dat ziet u onder andere terug in de bedieningsmogelijkheden, maar ook in het ladderband wat in veel kleuren verkrijgbaar is. Dit maakt uw houten jaloezie helemaal af.
Raamdecoratie-Houten_jalloezieën
Veluxproducten

Voor alle dakramen van Velux, zijn door deze firma raamdecoratie produkten ontwikkeld. Doordat ze speciaal voor Velux ramen zijn gemaakt is de montage heel eenvooudig.

Uiteraard is er een ruime keus in producten en kleuren. Wenst u een rolgodijn, verduisteringsgordijn, jalloezieën of Plissé. Of Misschien een combinatie van meerder producten?

Wij leveren alle producten van Velux en kunnen ook de montage voor u verzorgen. Bel gerust.

Parametre

We hebben nieuws op het gebied van raamdecoratie. Als dealer van sunway presenteren wij u een compleet nieuw produkt. Parametre.

Parametre geeft u de kans om te spelen met licht en schaduw en met ruimte en sfeer. Parametre is in verschillende mooie tijdloze kleuren leverbaar.

Parametre heeft naast een decoratieve functie, ook een functie als  scheidigswand. Door de open structuur van parametre zult u echter nooit het gevoel hebben op gesloten te zitten.

Informeer bij ons voor alle mogelijk toepassingen van Parametre.

Raamdecoratie-Parametre
 

Powered by 2G & Muntz