Garagedeuren

Ehordo is dealer van Hormann. Garagedeuren van Hormann zijn een begrip in Europa vanweg hun kwaliteit en duurzaamheid. Daarom leveren wij Hormann

Er zijn vele keuzemogelijkheden wat garagedeuren betreft. Elke deur heeft zijn eigen stijl.
Een garagedeur moet jaren mee kunnen. Daarom is het een product wat aan hoge eisen moet voldoen.
De door ons geleverde garagedeuren voldoen aan alle EU richtlijnen op het gebied van veiligheid. Met een elektrische aandrijving is uw deur helemaal compleet.

 

 
Kanteldeuren

Onze hormann kanteldeuren zijn in veel veschillende modellen te krijgen. Het model 902, een deur met verticale belijning (planken motief) wordt het meest toegepast.

Een kanteldeur is goed geschikt voor ongeïsoleerde garages. De deuren bestaan uit staal, worden standaard geleverd in een witte of bruine kleur en zijn standaard voorzien van een slot.
Het is mogelijk om deze deuren in geïsoleerde uitvoering te krijgen. Of in een uitvoering met hout. Een veel gebruikte houtsoort daarbij is ‘Red cedar’. Dit hout is zeer duurzaam en heeft een isolerende werking.
Garagedeuren-Kanteldeuren
Sectionaaldeuren

Met een Hörmann paneeldeur, is uw garage echt af. Deze deuren zijn er in verschillende maten en soorten.

Er is een ongeïsoleerde versie (LTE-40), een halfgeïsoleerde versie (EPU-40) en een volledig geïsoleerde versie (LPU-40). Daarnaast is de paneeldeur ook in twee verschillende houtsoorten verkrijgbaar (LTH-40).
Ieder type deur heeft zijn eigen modellen en mogelijkheden. Wij hebben op het gebied van deze deuren veel ervaring en kunnen u adviseren over de beste keus.
De deuren worden standaard in de kleur wit geleverd, maar kunnen door ons op elke gewenste kleur worden gespoten.
Uw paneeldeur is helemaal af als u kiest voor één van onze aandrijvingen, die speciaal voor deze deuren zijn ontwikkeld. Vraag ook naar het ruime aanbod in bedieningsmogelijkheden voor uw deur, bijv. homecontrol!
Garagedeuren-Sectionaaldeuren
Industriedeuren

Industriedeuren moeten tegen een stootje kunnen. Daarnaast moeten ze berekend zijn op een hoge gebruiksintensiteit.

Om aan deze wensen te kunnen voldoen levert Ehordo voornamelijk deuren van het fabrikaat Hormann. Waarom?

Omdat wij uit ervaring weten dat deze deuren weinig problemen geven, tot in de puntjes zijn afgewerkt en zijn opgebouwd uit robuuste onderdelen. Tel daar onze vakkundige montage bij op en u komt uit bij een deur die staat als een huis

Hormann Industriedeuren zijn er met allerlei beslagtypes, in 14 standaard kleuren en met verschillende bedieningsmogelijkheden. Informeer voor alle mogelijkheden.

Loopdeuren

Eenheid in design en functionaliteit is voor veel mensen belangrijk. Dat geldt ook voor garagedeuren en loopdeuren. Ehordo levert loopdeuren die precies stroken met de vormgeveing van de garagedeuren.

Een loopdeur kan op verschillende manieren worden toegepast. Het is in veel gevallen mogelijk een loopdeur te verwerken in de garagedeur. Een loopdeur kan ook vrijstaand van de garagedeur worden geplaatst, maar ook strk naast de garagedeuren

Wij vertellen u er graag meer over. Neem gerust contact met ons op.

Aandrijvingen (woningbouw)

De door ons geleverder Hörmann aandrijvingen zijn speciaal ontwikkeld voor de Hörmann garagedeuren.

De meest gangbare aandrijvingen zijn de promatic en de supramatic E. Deze aandrijvingen zorgen er onder andere voor dat de deur heel rustig sluit en opent.
De promatic is een eenvoudige aandrijving. De motor is standaard voorzien van een lamp, die gaat branden zodra u de deur bediend. Na verloop van tijd gaat de lamp van zelf weer uit.
De supramatic E is een aandrijving met veel extra’s. Zo opent hij de garagedeur 50% sneller dan de promatic en kunnen verschillende onderdelen op uw eigen manier worden afgesteld. Zoals de tijdsduur van het branden van de lamp, en het veranderen van de krachtbegrenzing.
De motoren worden standaard geleverd met een handzender.
Naast de hierboven genoemde motoren beschikken we ook nog over motoren die geschikt zijn voor paneeldeuren met een groter oppervlak.
Aandrijvingen (industrie)

De meeste industriedeuren worden voorzien van een aandrijving. Dat is niet alleen makkelijk in de bediening van de deur, het is ook het behoudt van een deur. Dankzij de elektrische bediening gaat een insdustriedeur altijd op hetzelfde tempo naar boven en beneden.

De Aandrijvingen van onze Industriedeuren zijn standaard voorzien van onderloopbeveiliging. Door de vele instelmogelijkheden die de besturingskast biedt, is de motor zo af te stellen dat iedere deur vlekkeloos loopt.

Uiteraard kunnen op alle aandrijvingen verschillende bedieningspanelen worden toegepast, zoals codeschakelaars, vingerscan, etc.


Powered by 2G & Muntz